Select Page

 

Dragi učenci, spoštovani starši! 

Kot ste bili obveščeni, začnemo z učenjem na daljavo naslednji teden v ponedeljek, 23. 3. 2020.

 Pouk bo potekal po urniku in sicer, boste vsak dan do 8. ure zjutraj dobili gradivo za vse predmete za tisti dan.

 Vso gradivo za vse predmete in vse razreda bo objavljeno tudi na SPLETNI STRANI OSNOVNE ŠOLE MUTA, POD ZAVIHKOM DELO NA DALJAVO.

 Učitelji bodo vsak dopoldan od 8.00 do 12.00 na razpolago za komunikacijo z učenci.

SPOŠTOVANI STARŠI: 

Hvala vam za strpno in konstruktivno komunikacijo z vami. Skupaj z otrokom naredite urnik za vsak dan. Urnik naj poleg šolskega dela vsebuje tudi dejavnosti, ki jih boste v družini načrtovali skupaj (skupne obroke, igranje družabnih iger, čiščenje in urejanje prostorov v stanovanju, vsakodnevna gospodinjska opravila, skrb za osebno higieno, gledanje televizije …).

Prosim vas, da spodbujajte in motivirajte otroke, da bodo v naslednjih tednih resno in odgovorno opravili šolske obveznosti (kot opravljene se bodo štele, ko bo učitelj dobil povratne informacije od učencev), nadzorujete njihovo delo v smislu spodbude in pohvale in pokažite otrokom, da je življenje lepo tudi v tako resnih situacijah. 

 ZADOLŽITVE IN NALOGE SO NAMENJENE UČENCEM, KAR POMENI, DA NE SEDITE POLEG NJIH, AMPAK JIM OMOGOČITE SAMOSTOJNO IZPOLNJEVANJE NALOG.

 Učitelji so na razpolago, da se nanje obrnejo učenci, če česa ne bodo razumeli. Učencem, ki bodo potrebovali več dodatne razlage, bosta na razpolago Marija Lisec in Marijana Senica, v prvem razredu pa Nataša Proje.

DRAGI UČENCI:

Vem, da se boste šolskega dela lotili resno in odgovorno, da boste za dodatno razlago vprašali svoje učitelje, da boste pomagali svojim staršem pri vsakdanjih opravilih in da se boste potrudili z majhnimi pozornostmi razveseliti svoje starše (nasmeh, dobra volja, prijazna beseda, zahvala staršem, peka peciva …).

V želji, da ostanete zdravi in da se čim prej zopet srečamo v šoli, vas vse lepo pozdravljam. 

Ravnateljica
Anita Ambrož, prof.