Športno – rekreacijski dan z babicami in dedki

V ponedeljek, 28.9.2015, smo imeli učenci 1. triade športni dan. Skupaj z našimi babicami in dedki smo preživeli čudovito dopoldne. Igrali smo se različne športno – zabavne igre. Vsi smo uživali in se nasmejali, malo pa smo se tudi utrudili. Med igrami smo si privoščili odmor, kjer smo se posladkali in okrepčali z dobrotami, ki so jih prispevali naši stari starši, s čajem, sokom, jabolki in še in še. Bilo je res zabavno in veselo, zato smo bili vsi enotnega mnenja, da bomo to vsekakor še ponovili.


 

 

Uradne ure

Obveščamo vas, da so uradne ure tajništva vsak dan od 7.30 do 8. 30 in od 13.30 do 14.30.

V petek pa od 7.30 do 8.30.

Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav!


 

 

 

Evropski teden mobilnosti

Učenci prvih, drugih in tretjih razredov smo v tem tednu pridno pešačili v šolo in domov. Zadnji dan tedna mobilnosti, 22. 9. 2015, pa smo pred banko na Muti za tri ure zaprli parkirišče. S kredami smo na asfaltno parkirišče narisali prometne znake in ceste ter po njih vozili s svojimi avtomobilčki.

Nekateri učenci pa so se preizkusili v vožnji s skiroji med stožci in tako pokazali, da se radi gibljemo in uživamo na svežem zraku.


Odpoved športnega dneva

Spoštovani starši in stari starši,

zaradi slabega vremena je športno-rekreacijski dan z babicami in dedki preložen na ponedeljek, 28. 9. 2015 ob 10.00 uri.

Hvala za razumevanje!


 

Stran 1 od 3123