Spoštovani starši.

Skupaj s sodelavci se že pripravljamo na vrnitev učencev v šolo. Po okrožnicah MIZŠ prejšnji teden, naj bi se v šolo vrnili najprej učenci od 1. do 3. razreda.  V navodilih  za začetek pouka v šoli je zapisano, da se v šolo lahko vrnejo le zdravi učenci in zaposleni. Ker obstaja možnost, da se učenci vrnejo v šolo že 7.12.2020, vas prosim, da že  sedaj razmislite o naslednjem:

  1. Ali je otrok zdrav in lahko pride v šolo?
  2. Koliko časa bo otrok v šoli (prihod, odhod, kosilo, podaljšano bivanje)?
  3. Ali lahko za prevoz otroka (vozači) v šolo poskrbite sami, kot je priporočilo MIZŠ in NIJZ ?

Takoj, ko bomo uradno izvedeli za datum vrnitve učencev v šolo, boste odgovorili na zapisana vprašanja, da bomo lahko mi pripravili ustrezne protokole za največjo zaščito  in varnost učencev. Razredniki  vam bodo poslali  obrazec, ki ga bo potrebno izpolniti takoj, da bomo lahko mi uspešno načrtovali pouk in druge dejavnosti v zvezi s poukom.

Ob ponovnem odprtju šol se moramo vsi zavedati, da je virus še vedno med nami in da vsaka neprevidnost lahko povzroči njegovo ponovno širjenje.

Skupaj smo zmogli ob izbruhu novega virusa, s sodelovanjem in upoštevanjem zdravstvenih omejitev bomo uspešni tudi tokrat.

V želji po čim prejšnji vrnitvi učencev v šolo vas prijazno pozdravljam. Želim vam veliko zdravja in veselja ob vstopu v zadnji mesec koledarskega leta.

                                                                                                                                   Anita Ambrož, ravnateljica

 

Dostopnost