ZAKLJUČNA EKSKURZIJA MINI ZOO

V četrtek, 8. 6. 2023, smo drugošolci odšli na zaključno ekskurzijo v Mini ZOO Slovenske Konjice. Potem smo šli v Velenju še v McDonald’s in na igrala.

Bili smo na izletu. Šli smo gledat živali. Meni je bila najljubša žival opica. Bili smo v Mini ZOO-ju, bili smo v Velenju in v McDonald’su. Potem smo šli na igrala in na koncu na avtobus. (Zarja, 2.a)

Zanimiva so mi bila igrala in zelo mi je bilo všeč v Mini ZOO-ju. Pa seveda v McDonald’su. (Aleks P., 2.b)

Najprej smo bili na avtobusu, potem smo jedli. Nato smo šli gledat živali. Moja najljubša žival je kača. Ko smo si ogledali živali, smo se šli igrat. Ko nas je učiteljica poklicala smo šli na avtobus v Velenje. Ko smo prispeli v Velenje smo šli v McDonald’s. Potem smo šli na igrala. (Andraž 2.a)

V Mini ZOO-ju je bilo fajn. Najbolj všeč mi je bilo, ko sem videla leva in levinjo. (Mia 2.b)

Najprej smo videli kenguruje, nato smo hranili koze. Potem smo videli papagaje. Moja najljubša žival je alpaka. V hiši strahov je bilo strašno. Na koncu smo šli v McDonald’s. (Mia 2.a)

Včeraj mi je bilo najbolj všeč v živalskem vrtu. Videli smo opice, sove, race, pava in ostale živali. Ko smo končali z ogledom, smo šli do McDonald’sa. Tam smo jedli in pili in potem smo šli še na igrala. Spuščali smo se po toboganu in se gugali. (Isabela 2.b)

Šli smo na avtobus. Naša prva postaja je bila Mini ZOO v Slovenskih Konjicah. Ko smo vstopili, smo videli kenguruje. Vse živali so mi bile všeč, najbolj pa lev. Potem smo šli na avtobus. Druga postaja Velenje, kjer smo šli v McDonald’s. Potem smo šli še na igrala, na avtobus in domov. (Julija 2.a)

Zelo mi je bilo fajn, ko smo hranili in božali živali ter ko smo šli na igrala. Všeč mi je bila vožnja z avtobusom, ker smo se tako dolgo vozili. (Tina 2.b)

Najprej smo šli v Mini ZOO v Slovenske Konjice, kjer mi je bila najlepša žival kača in krokodil. Všeč mi je bila tudi hiša strahov. (Aljoša 2.a)

Všeč mi je bilo, ko smo lahko božali kozice in šli v McDonald’s. (Maša 2.b)

Šli smo na avtobus, prva postaja Slovenske Konjice Mini ZOO. Tam smo videli veliko zanimivih živali. Moja najljubša je flamingo. Potem smo šli na avtobus in v Velenje. (Katarina 2.a)

Dostopnost