Zadnji dan

 

Učenci in učiteljice sporočajo, da se vračajo na Muto okrog 13. ure.

 

Četrti dan

Zjutraj smo vstali in se pripravili za zajtrk. Dopoldne smo najprej smučali po skupinah, nato smo imeli smučarsko tekmo. Šlo nam je zelo dobro.

Po popoldanskem smučanju in malici smo se odpravili do dvorane ob smučišču, kjer smo imeli predstavitev gorske reševalne službe. Reševalec nam je opisoval, kako pomagajo in rešujejo v gorah.

Zatem smo se zbrali v skupni sobi, napisali dnevnike in nato odšli na okusno večerjo – pico. Potem smo imeli zaključek in podelitev nagrad za prva tri mesta na smučarski tekmi in priznanj za najbolj urejene sobe. Za konec smo si privoščili še disko. Zelo smo uživali.

Tjaša, Elisa, Nuša, Lara in Vanessa, 5. b

Tretji dan

Bilo mi je zelo všeč, ko sem se prvič peljal s sedežnico. (Tilen, 5.a)

Danes nama je bilo najbolj všeč, ko smo šli na nočno smuko. Smučanje po temi je bilo zelo zanimivo. (Luka, Anej, 5.a)

Današnji dan je bil najboljši, saj nas je popoldne obiskala gospa ravnateljica. Na nočni smuki pa smo prvič smučali po progi Pungart.  (Jernej, 5. b)

VALENTINOVE PESMI:

 VALENTINOVO

Ljubezen res je lepa stvar,

saj ta dan je ljubezni dar.

Ko zvezdica zasveti se,

takrat veš, da valentinovo je.

 

Za valentinovo se spomniš na ljubezen,

ki v tvojem srcu je.

Saj za to živi se, saj valentinovo je.

                        

LJUBEZEN

Ljubezen srčna je,

če res poljubiš me,

da v srcu tvojem zdaj

spomin ustvari se.

Drugi dan

Poročilo drugega dne:

Zjutraj smo se zbudili ob 7.15 in odšli na zajtrk. Po zajtrku smo pospravili sobe in se odpravili na smučišče. Po smučanju smo smuči pustili pri gostišču Zajc. Prišli smo v Lukov dom in imeli kosilo, potem smo se spet odpravili na smučišče. Tam smo imeli različne vaje. Ko smo prišli v dom, smo imeli počitek, kasneje pa še sadno malico. Vsi smo prišli v skupni prostor in pripovedovali knjige. Šli smo na pustni ples in se zabavali. Ko smo prišli nazaj, smo šli spat.

Miha, Vid, Gregor, Domen in Anže

Prvi dan

 Poročilo prvega dne:

Prvi dan smo se še malo lovili, a za drugi dan imamo dober občutek. Ravno današnji dan ima naša sosošolka rojstni dan. Se že veselimo zabave. Upamo, da se ima lepo in dobro praznuje. Na smučišču smo se tudi razdelili v tri skupine. Zelo nam je všeč.

učenke 5. a razreda

Petošolci sporočajo, da so srečno prispeli na Kope.

Dostopnost