Odpravili smo se na ribnik Reš in bilo je zelo vroče. Ko smo prispeli, smo si privoščili malico in odšli lovit ribe. Ribiči so nam razložili in pomagali. Bili so zelo prijazni. Potem smo si privoščili sladoled in nato smo se odpravili proti Muti. Čakal nas je še hrib proti Muti, ki smo ga s težavo premagali. A nam je uspelo in tako smo zaključili naš športni dan.

Jakob Antonijević, 5. a

Zjutraj sem se v šolo odpravil s kolesom, ker smo ga potrebovali za športni dan, vožnjo do ribnika Reš. Najprej smo se peljali do Gortine, kjer smo si privoščili kratek postanek in nato smo se ob gozdu odpravili nazaj proti Muti in nato proti Rešu. Med vožnjo nam je bilo kar vroče. Ko smo prišli do Reša, so nam tam ribiči razložili, kako se bomo lotili lovljenja rib. Nato smo se odpravili lovit ribe. Nekateri so jih ulovili zelo veliko. Potem smo se ustavili na sladoledu in nato odpravili proti domu. Bilo mi je zelo všeč.

Anže Gnamuš, 5. b

Včeraj smo se z razredom odpravili s kolesi do Reša. Ko smo prispeli, smo najprej nekaj pojedli in popili, nato pa smo skupaj z ribiči odšli lovit ribe. Bilo je zelooo zabavno. Pred odhodom proti šoli smo si privoščili še sladoled. Bilo je zelo vroče, ampak smo se zelo zabavali.

Maja Kugovnik, 5. a

V sredo, 21. 6. 2023 smo kolesarili do ribnika Reš. Bilo je zelo fajn. Ribiči so nam pokazali kako se lovi ribe in po dveh urah smo se odpravili proti domu. Pred odhodom smo si privoščili še sladoled in se nato odpravili domov. Bil je zelo super dopoldan.

Rebeka Jeznik, 5. a

Včeraj smo s kolesi odšli na Reš. Tam smo se zabavali in lovili ribe. Bilo je zabavno, a tudi vroče. Čas je zelo hitro minil, zato smo se morali vrniti. S kolesom smo se ustavili na sladoledu. Potem smo se odpravili nazaj v šolo.

Lena Plazl, 5. a

Dostopnost