Spoštovani starši.

Prišel je čas, ko se bodo v šolo lahko vrnili učenci od 1. do 3. razreda.

V torek, 26. 1. 2021, se v šole vračajo učenke in učenci prve triade in vrtčevski otroci v devetih statističnih regijah, tudi v naši.

Šolanje bo potekalo po modelu C, kar pomeni, da bo pouk potekal v homogenih skupinah (mehurčkih – oddelkih). Skupine učencev se med poukom med seboj ne bodo mešale.

V tednu od 25. 1. do 29. 1. 2021 pa bo izobraževanje na daljavo še vedno potekalo  od četrtega do devetega razreda.  

Na Osnovni šoli Muta se bom skupaj s sodelavci potrudila, da bo vrnitev v šolo za učence in otroke v vrtcu čim bolj prijetna in vesela ter  seveda varna. Varno šolsko in vrtčevsko okolje pa bomo lahko ustvarili skupaj z Vami v primeru, da se bomo vsi držali zdravstvenih priporočil in dosledno upoštevali protokole, ki smo jih pripravili v šoli in v vrtcu.

V šolo naj pridejo samo zdravi otroci. Če vašega otroka naslednji teden v šolo ne bo zaradi zdravstvenih razlogov, morate odsotnost sporočiti njegovi razredničarki do ponedeljka, 25. 1. 2021.

Otroci naj v šolo prihajajo ob 8.10 uri in odidejo domov po koncu pouka. Jutranje varstvo in podaljšano bivanje bosta organizirana le za tiste, ki to nujno potrebujejo (prijave). Vstop staršem v šolo ni dovoljen, razen za starše predšolskih otrok, ki pripeljejo otroka v vrtec.

Organiziran bo tudi šolski prevoz po ustaljenem voznem redu (kot oktobra pred zaprtjem šol). Če prevoza ne potrebujete, to sporočite razredničarki.

Veselimo se ponovnega prihoda učencev v šolo.

V upanju na dobro sodelovanje Vas lepo pozdravljam in Vam želim, da ostanete zdravi.

Ravnateljica: Anita Ambrož

 

Dostopnost