TEHNIČNI DAN – PRIČARAJMO SI NOVOLETNI ČAS

Vsak med nami ima kakšen mesec v letu še posebno rad, a ni ga čez mesec december.

Kdo se ne bi veselil treh dobrih mož, ki nas obiščejo? Ali ni nekaj najlepšega, ko se v začetku decembra po hišah in trgih mest prižgejo praznične luči in nam s svetlobo krajšajo dolge zimske večere? In komu ne zaigra srce ob vseh lepih željah, ki si jih izrečemo ob koncu leta?

Še vedno pa je v mesecu decembru za vsakogar najlepši čas, ko se  pripravljamo na božične in novoletne praznike: ustvarjanje različnih okraskov, okraševanje prostorov in novoletne jelke, pečenje piškotov,  izdelovanje in  pisanje voščilnic, zavijanje daril …

Del teh lepih trenutkov smo na šoli doživeli v petek, 2. 12. 2022, ko smo vsi učitelji z učenci v okviru tehničnega dneva sodelovali pri praznični okrasitvi šolskih prostorov.

Čeprav smo si delo razdelili, smo morali vsi resno poprijeti za delo, da smo uspeli okrasiti učilnice, garderobe in hodnike, oder in stopnišča, novoletno jelko, izdelati novoletne voščilnice ter speči še piškote.

Po končanem delu smo bili vsi ponosni nase, saj smo šoli dodali pridih prazničnosti in tako vesela pričakovanja prenesli tudi v šolske klopi.

Naj nam praznični dnevi prinesejo veliko otroškega veselja, dobrih želja in toplih objemov!

Milena Repnik

5. razred:

6. razred:

8. razred:

Dostopnost