ŠPORTNI DAN – POHOD TRETJEŠOLCEV NA SV. PRIMOŽ

Šli smo na Sv. Primož. Bilo je zelo daleč, ampak smo se imeli fajn. Zraven smo imeli dve planinki. Na vrhu smo zajuckali in se hitro vrnili v šolo, kjer nas je čakalo kosilo. Vse so nas bolele noge. (LENA, 3. A)

Preden smo šli na Sv. Primož, sta prišli dve planinki, ki sta šli zraven na pohod. Šli smo skozi gozd. Ko smo prišli na vrh, smo jedli in pili. (ALJOŠA, 3. A)

Pohod je bil super in hitro smo se vrnili nazaj. (BENJAMIN, 3. A)

Bili smo na Sv. Primožu in z nami sta šli dve planinki. Bil je zelo zabaven dan, pa tudi naporen. Hodili smo 4 ure in bilo je zelo zabavno. Ko smo prišli na vrh, smo bili zelo ponosni. Na Primožu smo si zaploskali in zajuckali. (MIA ,3. A)

Na pohodu smo se zelo utrudili, saj smo hodili peš 4 ure. Na vrhu smo zaploskali in zajuckali, potem pa hitro šli v šolo. (JULIJA, 3. A)

Bil je zelo lep dan in šli smo na Primož. Iz hriba je bil zelo lep razgled na Muto in Vuzenico. Videli smo tudi reko Dravo. Takšnega razgleda še nisem videla. (EMA, 3. B)

Imeli smo lep sončen dan. Iz hriba smo gledali Muto. Imeli smo se super. (MIA, 3. B)

Na športnem dnevu sem se zabaval. Peš smo šli na Sv. Primož in lahko smo jedli bonbone. (ALEKS P., 3. B)

Športni dan mi je bil zelo všeč. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo prispeli na cilj in jedli sladkarije. Opazovali smo naravo in se zabavali. Bila sem utrujena. (ISABELA, 3. B)

Bil sem zelo vesel, ker smo šli na Primož. Bilo mi je fajn, ker smo lahko jedli sladkarije in zelo hitro hodili. Videli smo tudi veveričko. (ANŽE, 3. B)

Dostopnost